Pris og Levering

Mange av våre varer kjøper vi direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd. Vi er derfor svært konkurransedyktige i markedet.

Vi vil alltid bestrebe oss for å finne de riktige møblene som passer ditt konsept. Vil vil finne de beste løsninger sammen med deg som driver for å oppnå maksimalt ut av din uteservering, med hensyn til atmosfære, logistikk og omsetningpotensiale.

Nowa Contract  skal alltid være konkurransedyktige på pris og kvalitet. Vi tilbyr leasing med opptil 100% finansiering som kan gjøre det enklere for deg å ta det nødvendige «løftet» nå.

Mye av vårt sortiment lagerføres i Norge, vi kan derfor sende de fleste varer kort tid etter at vi har mottatt bestillingen. .

Pris

Vårt mål er å alltid være konkurransedyktige på pris. Prisene på nettsiden er veiledende, og kan variere ved kursendringer. Ta kontakt med vår salgsavdeling for bestilling og endelig pristilbud. Det tas forbehold om feil i priser eller tekst.

Levering

Vi lagerfører store deler av sortimentet på vårt lager i Haugesund. Vi har gunstige betingelser på frakt som kommer deg tilgode som vår kunde. Varene vil bli sendt ut etter 1- 2 dager etter bestilling, eller etter nærmere avtale.