Pris og Levering

Mange av våre varer kjøper vi direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd. Vi er derfor svært konkurransedyktige i markedet.

Vi vil alltid bestrebe oss for å finne de riktige møblene som passer ditt konsept. Vil vil finne de beste løsninger sammen med deg som driver, for å oppnå maksimalt ut av din uteservering, med hensyn til atmosfære, logistikk og omsetningpotensiale.

Nowa Contract  skal alltid være konkurransedyktige på pris og kvalitet. Vi tilbyr leasing med opptil 100% finansiering som kan gjøre det enklere for deg å ta det nødvendige «løftet» nå.

Mye av vårt sortiment lagerføres i Norge, vi kan derfor sende mange av varene på kort tid etter at vi har mottatt bestillingen.

Vi tar forbehold om prisene på hjemmesiden grunnet valutaendringer.

Pris

Vårt mål er å alltid være konkurransedyktige på pris. Prisene på nettsiden er veiledende, eks moms og frakt og kan variere ved kursendringer. Ta kontakt med vår salgsavdeling for bestilling og endelig pristilbud. Det tas forbehold om feil i priser eller tekst.

Levering

Vi lagerfører store deler av sortimentet på vårt lager i Haugesund. Vi har gunstige betingelser på frakt som kommer deg tilgode som vår kunde. Varene vil bli sendt ut etter 1- 2 dager etter bestilling, eller etter nærmere avtale.