Om oss

Nowa Contract er en leverandør av utemøbler til Horeca markedet; Hotell, Restaurant, Cafe samt andre uteareal med sitteplasser i hele Norge.

Nowa Contract har siden 2013 levert utemøbler til mange hoteller, restauranter, cafeer og puber i hele Norge, også mange kjederestauranter og kjedehoteller.

Vår salgs og produktansvarlig har 30 års erfaring fra hotell, restaurant, bar, pub og mange års erfaring med utvikling og salg av utemøbler.
I tillegg har vi i vårt team, meget lang erfaring fra møbel- og logistikkbransjen.

Vi har på vår hjemmeside gleden av å presentere vårt konsept på utemøbler, spesielt utviklet for Horecabransjen, med tanke på funksjonalitet, design, kvalitet og pris.

Vi lagerfører deler av vårt produktsortiment, som gjør oss leveringsdyktige på få dager. Mye av våre varer importerer vi selv uten fordyrende mellomledd. Vi blir derfor svært konkurransedyktige på pris og kvalitet. Vi har enerettsalg i Norge på en del av vårt utvalg, spesielt nevnes de populære og klassiske «bryggerimøblene» fra Timberson fabrikken i Tyskland.

Nowa Contract kan komme med forslag på gode, spennende og funksjonelle løsninger for din uteservering eller uteområde. Alt vi trenger er en skisse av yttermål av ute arealet.

Vi har samarbeid med flere arkitekter som har spesialisert seg på interiørdesign av hotell, bar og restaurant, og som er kontinuerlig opptatt av nye trender og markedsutvikling.

Nowa Contract tilbyr leasing av møbler, som gir en lav månedlig kostnad uten forskudd, til gode betingelser.

Noen av våre kunder:

Egon Restaurantene

Sumo Restaurantene

Starbucks

Fjortind Hotels

Skistar

Inventum

4 Service

Brasilia

Escalon

Olivia

De Bergenske

R.E.N Group

Brasilia Restaurants

Mat & Uteliv Grupppen

Inventum Gruppen

Foodtech Gruppen

Jonas B Gruppen

Harbour Group

Machmanns

Choice hoteller

Magic Hotels

+ mange flere

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale med oss.

Thor Brandt- daglig leder

telefon: 90112366

thor@nowacontract.no

Filosofi

Nowa Contract skal være en samarbeidspartner som gjør at din uteservering blir best mulig utnyttet med hensyn til arealutnyttelse, atmosfære og god logistikk. Nowa Contract vil tilby fra det klassisk tradisjonelle til det nye og trendy innenfor restaurantmøbler. Våre priser skal være av de beste i markedet.

Våre produkter

Mye av våre møbler designer vi selv etter mange års erfaring i restaurantbransjen og importerer uten fordyrende mellomledd. Vi er derfor svært konkurransedyktig på pris. Nowa Contract bruker de beste fabrikker i Asia og Europa, som er alle nøye utvalgte produsenter. Alle møblene er beregnet for proffbruk med hensyn til materiell og tykkelse på rammer. Våre rotting møbler har pulverlakkerte rammer i aluminium. Eventuelle skruer er syrefaste og vaskbare puter i polyester. Rottingen er produsert i polyetylen som er det sterkeste på markedet. Hardplaststolene er laget av polypropylen og mange av dem forsterket med glassfiber. Alle stolen er slagtestet på fabrikken før utsendelse. Nowa Contract har en egen serie med barbord og barstoler i flere varianter. Dette er møbler som alltid er populære blant gjestene og som gjør uteserveringen mer uformell. Spesielt legg merke til vår populære «Metz serie» som består av Cafe stol, Dinner stol, 2 og 3 seter spisesofa, 3 seter loungesofa, lounge stol og sittepaller i samme farger, for da å oppnå en helhet i uteserveringen. Bordplater er produsert av de største leverandører i Europa. Bordplatene er enten i laminat eller kompakt laminat . Bordunderstellene kan fås i mange varianter, fra det tradisjonelle, til det det elegante bordunderstell fra Italias fremste fabrikker. Vi forhandler også det unike og patenterte bordunderstellet; «Stable Table» som ikke vipper. Skulle du ikke finne noe som passer i vårt utvalg, kan vi skaffe det meste.